Populära damer kläder, Modekläder, Rabatt Klänning
Shopping
0 item(s)
Currencies:
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

leverans
EMS, DHL, världens enda leverans nästa dag (global) leverans skiljer sig från platsen för att spåra ditt paket.

Tillbaka och ersättning
Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp, du kan inte i sitt ursprungliga skick och originalförpackning inom 28 dagar efter mottagande tillbaka formuläret kommer vi att återbetala priset på alla varor (med början i november och december kan returneras fram till den 31 januari nästa år).

Om produkten inte är fel eller inte har använt det första villkoret, alla originalförpackning, returnera varor inom 28 dagar efter mottagandet, kan vi inte erbjuda en återbetalning eller ersättning.

Vi kan inte tillåta leverans, retur och ansvar förlorats eller skadats. Vi rekommenderar att du noggrant förpackade varor, för att undvika skador, spela in, rekommenderat brev eller kurir tillbaka. Bevis på porto accepteras inte som bevis på leverans. Kostnad återvänder dem. Tillbaka avlastare efter betalning av avgifter för annullering.

välja storlek noggrant ...
Vi kommer att utbyta skor är inte rätt storlek minus frakt. Du måste vara där för att återvända eller utbyte, och du vet varför. Denna kompletta diskretion wirmki.se någon bakåtreturfrakt kostnaden är billigare än denna politik, vilket skulle orsaka en utsättning avgift på 20%. Du kan räkna med att betala en avkastning på den ursprungliga inköpsformuläret inom 30 dagar efter att vi fått din retur eller annullering efter sju dagars varsel. Skickas efter betalning och behandling; inte återvänder (1) nedostavlyaemye paket (med avsändaren kan inte hitta kunder, vilket leder till en återgång till avsändaren eller övergivna), (2) har avvisats, eller (3) avbryta Obama leverans av varor. Alla obeställbara eller avslagits order kommer att behandlas som en återgång, liksom att använda samma strategi för att returnera varan.

Om du skadas, defekt eller fel vara, kommer vi att återbetala din porto. Vi kommer att göra allt för att snabbt och med minimal olägenhet för dig att lösa detta problem. Vi ser fram emot 30 dagar från leveransdatum, återvände till samma projekt. Om du vill lämna tillbaka pengarna, och omfattningen av de skador, kommer defekta eller felaktiga varor återlämnas i sin helhet, inklusive din porto. Inom 60 dagar efter misslyckandet med att utveckla en produkt, kontakta oss

Back